Výhody nákupu u nás

Studený zvlhčovač AOS 2441

Doprava zdarma
Poradím Vám Martin Stoklasa
volejte 721 222 322
Napište mi dotaz

Zvlhčovač vzduchu s přirozeným principem zvlhčování s elegantním vzhledem.

Dostupnost:
Skladem u dodavatele
Výrobce:
AIR-O-SWISS
Dodací lhůta:
2 - 5 dní
Záruka:
2 roky
Počet ks:
Naše cena s DPH:
3 590 Kč 3 590 Kč
Naše cena bez DPH:
2 966,94 Kč bez DPH




Popis zboží

Studený zvlhčovač vzduchu AIR-O-SWISS AOS 2441 je přístroj s moderním designem. Pracuje na principu studeného odparu s přirozenou samoregulací vlhkosti. Má jednoduchou obsluhu a ovládání. 2 stupně výkonu umožňují efektivní využití přístroje v prostorách do 40 m². Stříbrná ionizační tyčinka (Ionic Silver Stick - ISS) využívá anti-mikrobiální vlastnosti stříbra a poskytuje mikrobiologickou ochranu kvality vody. ISS se aktivuje namčením do vody, kdy začne uvolňovat volné ionty stříbra. Ty hubí 650 typů mikrobů po dobu 1 roku. Zvlhčovací tkanina zajišťuje odpar vody, její životnost je závislá na kvalitě vody. Čištění a údržba jsou velmi jednoduché a intuitivní, zabere jen pár minut. Nastavení výkonu je možné na denní a noční provoz. Kvalitní použité komponenty zaručují tichý a spolehlivý provoz. Funkce automatického vypnutí v okamžiku, kdy dojde voda. V přístroji je malý zásovník na parfém, použít můžete něktrý z komerčně dostupných aromaolejů. Zvlhčovač je energeticky nenáročný, při nejvyšším výkonovém stupni je příkon 20 W. Dostupný je v elegantním černém a decentním bílém provedení.

Technická data

napětí: 230V / 50Hz

příkon: 20W

výkon: max. 220 g/hod

pro místnost: do 40 m² / 100 m³

rozměry (dך×v): 320 x 320 x 400 mm

hlučnost: 25dB(A)

objem nádrže: 3,8 litru

poznámka: Zvlhčovač obdržel prestižní ocenění za design Reddot design award 2008.

Diskuze


Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.



Heureka


Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies

Nadpis obsah stránky